Opis proizvoda:
Primena proizvoda
Sveže isceđen kokosov nektar ili „sok” prirodno obiluje makro i mikroelemenatima koji sadrže minerale i vitamine: kalijum, magnezijum, cink, gvožđe, kao i dvanaest (12) od suštinskog značaja vitamina kompleksa B i aminokiselina. Zahvaljujući termičkoj preradi, kokosov šećer zadržava hranljive sastojke čak i ako se kasnije koristi u pripremi kolača ili zaslađivanju toplih napitaka. Kokosov šećer sadrži složene ugljene hidrate koji obezbedjuju sporo oslobađanje šećera u krvotok, čime se doboija efekat trajne energije bez uspona i padova, za razliku od tipičnih šećera i zaslađivača koji se nalaze na tržištu. Pročitajte više o hranljivim kvalitetima kokosovog šećera u delu “Strucna literatura”.
<p>
&nbsp;Kokosov &scaron;ećer nije lek i količine koje se koriste treba da su u skladu sa propisanom terapijom stručnih lica.sportisti, poslovni ljudi i svi ostali koji vode računa o zdravom načinu života, konzumiranjem kokosovog &scaron;ećera osetiće efekat povrata energije, koji se zahvaljujuci niskom glikemijskom indeksu sporo razlaže i obezbeđuje dugotrajno oslobađanje energije, tako da konzumiranjem kokosovog &scaron;ećera izbegavaju se takozvani &bdquo;energetski padovi&ldquo; u toku dana.</p>